Binnen

Aquafit

Blijf fit, actief en vitaal!

AquaFit is een effectieve en veilige manier om fit, gezond en mobiel te blijven. De focus van de les richt zich met name op de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL’s), als reiken, draaien, zitten en staan. Met oefeningen in water, op passende muziek, versterk je spieren en gewrichten zodat alledaagse bewegingen makkelijk uitgevoerd kunnen worden. Hierbij houdt de activiteit rekening met onder meer de kracht, lenigheid en snelheid van iedere deelnemer. Kortom, je blijft actief, fit en vitaal!

Door de opwaartse druk van het water is de schokbelasting minimaal. Jouw spieren, botten en gewrichten blijven lekker soepel. In groepsverband train je op muziek die het tempo van de oefeningen aangeeft. Je kunt ontspannen werken aan je lenigheid, uithoudingsvermogen en kracht.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Gevulde waterfles

Tarieven

Los ticket
10,50
Los E-ticket
9,00
Abonnement 1x per week
31,00
Abonnement onbeperkt
37,50
Abonnement onbeperkt + banen zwemmen
50,00
Aquasport 12-badenkaart
99,00
Inschrijfgeld (incl. pas)
16,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.