SportContrainer

Nieuws

SportContrainer

Sportcontrainer

Kom gratis sporten in de openbare SportContrainer bij Zwembad De Wiel!

Zin om lekker te sporten in de buitenlucht? Alleen of met vrienden? Of wil je jouw hardlooprondje graag afwisselen met krachtoefeningen? Dat kan in de SportContrainer die sinds 13 juni 2022 naast zwembad De Wiel staat. In de volledig ingerichte contrainer kun je verschillende survival- en krachtoefeningen uitvoeren.

De SportContrainer is een initiatief van de gemeente Schagen waarbij Sportfondsen Schagen, Lijf & Visie en The Athlete Club als ambassadeurs zijn aangesloten. 

Waar staat de SportContrainer?

De SportContrainer staat naast Zwembad de Wiel in Schagen. De contrainer is elke dag, tijdens de openingsuren van het zwembad, vrij toegankelijk via het hek aan de zijkant. Wist je dat de SportContrainer ook onderdeel is van de beweegroute in Schagen? Je kunt op die manier je work-out combineren met een rondje wandelen of hardlopen door de wijk. En voor de zwemmers onder ons is het natuurlijk ook mogelijk om een verfrissende duik in het zwembad of buitenwater de Schagerwiel te nemen.

Meer weten over zwemmen bij zwembad De Wiel?

Wie kan er gebruik maken van de SportContrainer?

Iedereen vanaf 12 jaar en ouder en in de contrainer sport je altijd op jouw niveau. Je hoeft niet te reserveren voor de SportContrainer. Wil je graag een keer onder begeleiding sporten in de contrainer? Neem dan contact op met de collega’s bij Lijf & Visie.

Spelregels SportContrainer

De SportContrainer is voor iedereen die op sportieve wijze wil trainen. Hier zijn wel enkele regels aan verbonden:

  1. Sporten is enkel toegestaan tijdens openingstijden van zwembad De Wiel (tot een half uur voor sluiting).
  2. Betreden van het terrein is enkel toegestaan voor trainen bij de SportContrainer.
  3. Het gebruik van de SportContrainer is geheel op eigen risico.
  4. Kinderen <12 jaar mogen alleen onder toezicht van een volwassene trainen bij de SportContrainer.
  5. Het terrein dient schoon achtergelaten te worden.
  6. (Luide) muziek is niet toegestaan.

Train verantwoord met veel sportplezier!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.