Binnen

Vrijzwemmen

Leef je uit in het zwembad

Wedstrijdje watertrappelen, onderwaterhandstand, glijden van onze 74 meter lange glijbaan met coole lichteffecten of gewoon heerlijk zwemmen… Tijdens het vrijzwemmen mag iedereen zich uitleven in het zwembad. Vrijzwemmen kan altijd, ook als het slecht weer is. Gezellig, gezond én goed voor de zwemvaardigheid. Kinderen zonder zwemdiploma zijn welkom onder begeleiding van een volwassene met voldoende zwemvaardigheid. Het dragen van bandjes of een zwemvest is verplicht voor personen zonder A-diploma.

Activiteiten 
In de vakanties zijn er vaak leuke activiteiten voor jong en oud. Of je nu met een groepje vrienden of vriendinnen komt, als stelletje of met het gezin, je hebt gegarandeerd een spetterend uitje. Weten wat er te doen is? Check regelmatig onze website en onze Facebook-pagina.

Zwembandjes en -luiers
Zwembandjes of zwemluier vergeten? Geen probleem, ze zijn bij de receptie te koop.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • €0,50 voor een kluisje

Tarieven

Kinderen 0 t/m 2 jaar
0,00Bestellen
Kinderen 3 t/m 4 jaar
5,50
Kinderen 3 t/m 4 jaar E-ticket
4,50Bestellen
Los ticket
7,00
Los E-ticket
5,50Bestellen
Gezinskaart (max. 5 pers)
22,00
12-Badenkaart
55,00
Pas (eenmalig)
4,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.