Binnen

Floatfit

Balans houden op een drijvende mat

Wil jij meedoen met een superleuke, uitdagende en gezellige les waarbij je ongemerkt spieren traint waarvan je niet eens weet dat je ze hebt? Wil jij werken aan je core-stability en je houding en balans verbeteren? Dan is FloatFit de les voor jou!

Bij FloatFit geven we les op een drijvende mat. Op deze mat voer je oefeningen uit die voornamelijk zijn gebaseerd op fitnessoefeningen terwijl je continue bezig bent je balans te houden op de bewegende mat. De bewegingen van de mat op het water zorgen voor de extra intensiteit en een training die niet te vergelijken is met welke andere training dan ook!

Kleding
Tijdens FloatFit mag je over je badkleding heen een sportbroekje en/ of shirt dragen, net waar jij je prettig in voelt. Belangrijk is dat de kleding nat mag worden en niet te zwaar wordt als het nat is.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding en evt. een sportbroekje en/of -shirt
  • Handdoek
  • Gevulde waterfles

Tarieven

Los ticket
10,50
Los E-ticket
9,00Bestellen
Abonnement 1x per week
31,00
Abonnement onbeperkt
37,50
Abonnement onbeperkt + banen zwemmen
50,00
Aquasport 12-Badenkaart
99,00
Inschrijfgeld incl. toegangspas (eenmalig)
16,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.